ARNOSPLINTER.NL

VOETBAL-FUN-DAG

 

Arno Splinter Sport Events is gespecialiseerd in het organiseren van clinics en Voetbal-FUN-dagen voor kids van 2 t/m 80 jaar. Wij kunnen voor elke vereniging, bedrijf, instelling of school de allerleukste Voetbal-FUN-dag organiseren die men niet snel zal vergeten. Wij passen de onderdelen precies op leeftijd aan. De Voetbal-FUN-dag organiseren wij op zowel gras, kunstgras of in de sporthal.

 

De Voetbal-FUN-dag is een compleet in te huren evenement met allerlei leuke voetbalspellen en attracties voor jong en oud. Er kan gekozen worden voor 4 a 10 spellen bij een evenement. Elke 10 a 15 minuten zal er doorgedraaid worden. De groepen zullen bestaan uit 10 a 12 spelers. Tussendoor is er tijd om te drinken en wat te eten.

 

We starten de dag met ons warming-up lied.

 

Reclame/Sponsoruitingen

 

Veel van onze materialen kunnen we d.m.v. reclamedoeken met klittenband voorzien worden van een eigen logo. De uitstraling van de dag zal dan veel meer gericht zijn op de vereniging, club, het bedrijf of sponsor.

 

KOSTENPLAATJE

 

De kosten voor een Voetbal-FUN-dag moet op maat gemaakt worden. De belangrijkste vragen voor een Voetbal-FUN-dag zijn:

 

    • Hoeveel onderdelen

    • welke attributen willen jullie hebben tijdens het evenement.

    • Hoeveel kinderen of teams worden er uitgenodigd

    • Van en tot hoe laat duurt de Voetbal-FUN-dag

    • Welke extra’s willen jullie tijdens het evenement

 

INDICATIE

 

Een dag van 4 blokken van 2 uur met de 8 leukste onderdelen kost €1950,- Dit zelfde evenement waarbij we 3 onderdelen ruilen voor kleinere en makkelijkere attributen kan €1250,- kosten. Het evenement kan je zo duur of goedkoop mogelijk maken. Belangrijk is welke attributen er gebruikt gaan worden. Hoe meer onderdelen des te meer korting kunnen we geven.

 

TRANSPORT

 

De kosten zijn inclusief vervoer in Nederland.

 

TRAINERS

 

De kosten zijn inclusief 2 trainers. Zij zijn er om op te bouwen, geven uitleg en zijn aanspreekpunt tijdens het evenement. Zij zorgen er voor dat de Voetbal-FUN-dag op rolletjes verloopt!

Een extra trainer per onderdeel kost € 100,- per persoon per dag.

 

Optioneel:

 

GELUID

 

Tegen een meerprijs van € 300,- nemen wij onze muziekinstallatie met geluidsman mee. Hij verzorgt de muziek en praat de dag aan elkaar.

 

DIPLOMA of SCOREKAART

 

Om de Voetbal-FUN-dag helemaal compleet te maken kunnen wij voor een Scorekaart op maat zorgen. Op de scorekaart kun je bij 4 onderdelen de score noteren. De Scorekaart is een mooie herinneringen aan de Voetbal-FUN-dag. Kosten om de scorekaart op maat te maken zijn €50,-. De kosten van het drukken zal pas gemaakt kunnen worden als we weten hoeveel scorekaarten er gedrukt moet worden.

 

Arno Splinter Sport Events

 

Onze ambitie is zoveel mogelijk mensen op een leuke manier aan het voetballen of andere sporten te krijgen. Van peuters tot 65 plussers.

 

Met goede materialen, attracties en begeleiding bieden wij spectaculaire en sportieve evenementen. Voor overheden, scholen, sportclubs en bedrijven.

 

Meer weten? Bel ons op 06-50919680 of stuur een e-mail naar info@arnosplinter.nl

We komen graag met je in contact!