SPEL

Wie passt de bal in de minste pogingen in alle holes?

 

Elk team krijgt een gele map mee met alle informatie. Op de plattegrond kan je zien waar en op welke hole gestart dient te worden. Elk team start bij een andere hole. Zijn er meer teams dan holes dan kunnen er ook 2 teams per hole staan. Het 2e team start dan een paar minuutjes later.

 

Voor elke hole lees je de beschrijving goed door. Hierin staan de obstakels, straffen, bonuspunten en uitleg hoe er dient te putten. (erin of ertegenaan)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De begin van de hole wordt aangegeven met een klein geel bordje. (Hole ...)  Leg de 1e bal altijd tussen de gele of oranje stokken. Bij de hole waar geput moet worden staat een geel bord op een paal met nummer. Bij de moeilijk te volgen holes word je geholpen door de bordjes met pijlen.

Laat de eerlijkste speler schrijven en controleer elkaar continue. Lees voor elke hole de regels goed voor!!

Het spel moet snel achter elkaar gespeeld worden. Normaal schiet de persoon die het verst ligt als eerst maar ligt er een bal in de weg of is het handiger als iemand eerder schiet dan is dat geen probleem.

Je schiet dus je bal zo ver mogelijk richting hole. Vervolgens loop je door naar je bal en vervolg je de hole. Houdt de score voor jezelf goed bij.

Degene die de hole het best heeft gedaan van de groep start als eerst bij de volgende hole.

Noteer de scores bij de juiste hole!!

Na de laatste hole tel je de scores bij elkaar op en lever je de scorekaart in bij de organisator. Geef de naam en de score van de beste speler van het team door.

 

WINNAAR

 

De beste 4 a 6 spelers spelen de finale hole op de soccerwall. Elke speler schiet omstebeurd zoveel mogelijk punten bij elkaar. Elke speler schiet 5 ballen.

De speler met de meeste punten is de winnaar van de dag.

 

LONGEST DRIVE

 

Net als bij echt golf is er 1 hole waar gekeken wordt wie de bal het verst weg kan schieten. Ben jij diegene die dat op dat moment doet verplaats dan de rode pijl en noteer je naam in de map.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEARY

 

Wie schiet de 1e bal het dichts bij de hole. Leg de gele ronde schijf op de plek waar de bal is gekomen. Schrijf ook hier de naam op de onderkant van de schijf.